Over mij

Hoi Ik ben Lambertus Geboren in 1960 en altijd een voorliefde gehad voor fotografie.
Nu op latere leeftijd heb ik besloten mijn vaardigheden uit te breiden door een opleiding tot professioneel fotograaf te volgen.
Mijn passie is het fotograferen van huisdieren maar ik ben opgeleid tot allround fotograaf dus ik kan elke opdracht aan, samen gaan we kijken hoe we jouw wens het beste kunnen omzetten in een blijvende herinnering voor nu en later.


Fotografie is als werken als tovenaar of kunstenaar. Een illusie creëren of een kunststuk creëren door middel van een zoeker in combinatie met je fantasie. Dat is de uitdaging waar je bij ieder plaatje voor staat.

Wat wil je laten zien wat wil de klant zien en hoe kan je de zintuigen van iemand prikkelen zodat hij/zij net even anders naar een situatie of een beeld gaat kijken.

Objecten en ook mens en dier worden vaak door iedereen op een andere manier beleefd of geïnterpreteerd.

Mijn uitdaging is om de zintuigen zodanig te prikkelen dat het mooiste in mens dier of landschap naar boven komt en je dat als toeschouwer gaat ontdekken.

Door het werken met verschillende objectieven kan ik vrijwel elke situatie mooi in beeld brengen.


Momenteel doe ik dit op freelance basis met het verlangen om dit te komende jaren steeds meer uit te bouwen tot full time.

Een voorbeeld van mijn werk